fbpx

NYHED 2022

Nu er der 27 huller at boltre sig på
KUN 100,- pr. person for 1 runde

Arrangementer

Mange vælger Odsherred Fodboldgolf som ramme om deres mærkedag, f.eks. fødselsdag, tøse- eller herretur. Vi har sørget for, at jeres arrangement, evt. med spisning, kan foregå tæt på den smukke fodboldgolfbane, i parken og ved søen, og I kan således lade fodboldgolfen være det aktive og sjove indslag, der gøre dagen helt uforglemmelig. 

Andre arrangementer kunne også være:

FIRMAEVENTS OG TEAMBUILDING

Hygge og ryste-sammen event

Fodfoldgolf er en ideel aktivitet i et firma-arrangement. Alle kan deltage. Der kræves ingen særlige forudsætninger såsom evner for fodboldspil eller fysisk formåen. Så længe man kan spadsere banen rundt (ca. 1500 meter) og indimellem svinge benet mod en stilleligende bold, – er man med! Fodboldgolfbanen er selvfølgelig udfordrende, ligesom en almindelig golfbane, så de særligt entusiastiske kan stræbe efter en god, personlig banescoring.

Teambuilding

Er man inddelt i hold, vil spillet kunne afsløre det enkelte holds team-spirit eller mangel på samme og dermed kunne danne baggrund for en generel snak om emner som samarbejde, kollegial sparring, feedback, effektivitet og kreativitet. Vi kan tilbyde tilrettelæggelsen af en god dag med teambuilding og vores egen instruktør som tovholder på arrangementet, – i en ånd, hvor alle inkluderes og kommer til orde. Det er vores ambition, at alle får en munter og lærerig oplevelse.

Ring og hør nærmere på mobil 6114 3061 eller send os en mail så vil vi kontakte jer hurtigst muligt.

I kan også vælge at booke tid her

SKOLER OG KLUBBER

Både traditionelle fodboldklubber og skoler benytter Odsherred Fodboldgolf, når samværet tager afsæt i idræts udøvelse, – bevægelse og boldteknisk snilde. Her går de smukke omgivelser, frisk luft og sjov aktivitet op i en højere enhed, når der dystes på banen. Banens størrelse tillader store grupper at spille samtidig og afvikle deres egne stævner. Vi er naturligvis behjælpelige med at tilrettelægge programmet for dagen.

Ring og hør nærmere på mobil 6114 3061 eller send os en mail så vil vi kontakte jer hurtigst muligt.