Vi har LUKKET for sæson 2018
vi vil glæde os til at byde jer velkommen 2019
Følg os gerne på facebook

Faciliteter

PARKERING
 • Vores parkering har plads til 25 biler
 • Der er også plads til at parkere jeres cykler
BOLDRUM/BETALING

I boldrummet vælger du den bold du vil spille med

IMG_9914 IMG_9913 IMG_9911

 • Juniorbold str. 4
 • Voksenbold str 5
 • Når du har valgt din bold betaler du med Mobilepay/Swipp eller kontant, der lægges i en kuvert og puttes i ‘postkassen’
TOILET FORHOLD

Toilet findes i samme bygning som boldrummet

PICNIC OMRÅDE

Når der er betalt for entre, så kan vores stenbelagte picnic område benyttes frit. Der er pt opsat 6 borde/bænkesæt og parasoller.

 • I er velkommen til at benytte vores kulglegrill – medbring blot selv grillkul/tændblokke
 • NYHED: Stor gasgrill kan lejes for 100,00 kr.
 • Ved større arrangementer over 15 personer, bør I booke på forhånd
TRÆKVOGNE

Tag alle jeres ting med rundt, picnickurven, drikkelse o.a.

 • Vi har 5 trækvogne
 • De kan lejes for 20,00 kr pr. stk
PETANQUE

Når entre er betalt, kan vores Petanque bane frit benyttes.

Pentanque

 • Vores Petanque bane opfylder de internationale krav 4x15m
 • Hvis I er til mere end blot hyggespil.. 10 enkle hovedregler … så I kan komme igang
STIGEGOLF

Prøv det sjove familiespil – selv små børn kan være med – det gælder om først at nå 21 point. Spilleregler findes på stedet og ellers kan de læses her på forhånd.

IMG_4382IMG_0525

Reglerne i stigegolf

Der findes et sæt rimeligt simple regler, som de fleste kan spille efter. Enkelte steder kan der dog en smule variation i de lokale regelsæt.

Officielt skal der kastes fra 6 meters afstand, men som fritidsspil kan man jo selv bestemme hvor langt fra stigen man skal stå og kaste. Spilles stigegolf sammen med børn, skal de måske stå lidt tættere på, for at udligne størrelses forskellen en smule. Der er normalt op til 4 personer med til et spil stigegolf.

Hver spiller har nu tre sæt kastekugler, og man skiftes til at starte en runde. Spiller 1 kaster sine tre første kastekugler. Dernæst følger spiller 2, 3 og 4. Vinderen af en runde, starter med at kaste først i næste runde.

Der skal kastes ved at holde i den ene golfkugle, og kastes med underhåndskast. Når alle spillere har kastet deres kastekugler, skal der tælles point sammen. Ved at tælle sammen til sidst, kan der være spænding om udfaldet, da spillerne, både oplagt og ved uheld, kan skyde modstandernes kastekugle ned af stigen. Det er kun kugler som hænger på stigen, som er pointgivende.

Øverste ribbe giver normalt 2 point, midterste ribbe 3 point, og nederste ribbe 1 point. Nogle spiller med en rækkefølge der hedder 3, 2 og 1 point. Det aftales på forhånd hvilke ribber der tæller hvad.

I stigegolf spilles der til 21 point. Den spiller der først rammer præcist 21 vinder. Rammer man over 21, annulleres ens point, og man må starte fra det hidtige pointtal næste gang man har tur.

En omgang spilles normaltvis færdig, så hvis spiller 2 opnår 21 point først, og han kastede som 2’er, så skal spiller 3 og 4 også kaste, så der dermed kan opnås uafgjort.

Stigegolf er ikke udpræget et fair play spil, og der opfordres til at forsøge at distrahere sine modstandere, ved at råbe, snakke, gestikulere m.v. Berøring er dog ikke lovligt, og man må heller ikke stå i vejen for kasteren.