fbpx

NYHED 2022

Nu er der 27 huller at boltre sig på
KUN 100,- pr. person for 1 runde

Faciliteter

Herunder kan I læse og se lidt billeder af vores skønne faciliteter

Odsherred Fodboldgolf skal naturligvis opleves i virkeligheden, så vi håber, at I kommer fobi og deler vores begejstring!

FODBOLDGOLF-BANEN, BOLDRUM og KIOSK

Vores Fodboldgolfbane er helt unik. Området har tidligere være udlagt til skov, så vi har valgt at bevare mange af de smukke træer og lade banen sno sig af brede stier i hele dens længde, som er ca. 1500 meter. På den måde kan man ikke se de andre spillere på banen fra mange af hullerne. (Men givetvis høre dem, når de jubler!)

Banen er varieret hvad angår sværhedsgrad, og man vil møde mange forskellige forhindringer undervejs, nogle mere drilske end andre. Se f.eks. videoen her fra hul nr 5.

I boldrum/kiosken finder du den bold, du skal bruge. vi har juniorbolde str 4 og seniorbolde str 5. Vi har naturligvis også plastikbolde til de allermindste. 

Det er også her, du foretager din betaling ved altid at udfylde en betalingskuvert, uanset om du betaler kontant eller på MobilePay. Betalingskuverten lægges i den røde postkasse.

TOILET- OG PARKERINGSFORHOLD

I bygningen med boldrummet finder du også toilettet, som er handicapvenligt.

På parkeringspladsen er plads til mere end 30 biler, 1 bus langs den nye parkering og her er stativer til det cyklende folk. 

KLUBHUS OG MØDELOKALE

Klubhuset: Du er som betalende gæst også velkommen til at benytte klubhuset. (Huset er pt lukket)

Mødelokale: I forlængelse af klubhuset, har vi som noget nyt bygget et moderne, lyst mødelokale med AV-udstyr og udgang til både en afsides terrasse, og til picnic-området ved søen og Fodboldgolfbanen. Her kan I vælge at indlede jeres firma arrangement med et oplæg, inden spillet går i gang, eller I kan fordybe jer i jeres mødeaktivitet med pauser og ophold i den smukke have. Det er naturligvis muligt at booke mødelokalet uden at spille Fodboldgolf. Vi er behjælpelig med udstyret og kan ligeledes bestilles til at sørge for jeres forplejning.  læs mere her

PICNIC-OMRÅDE OG TRÆKVOGNE

Når der er betalt for entre, så kan vores lækre picnicområde benyttes frit. Der er pt opsat 12 borde/bænkesæt og parasoller.

Lej en af de 2 store gasgrill for kun 100 kr. pr stk.

I er velkommen til at benytte én af vores 3 kuglegrill

  • medbring blot selv grillkul og tændblokke

Ved større arrangementer over 15 personer anbefaler vi, at I booker på forhånd

Vi har i alt 8 trækvogne, som kan lejes for 20 kr pr. stk. (Er pt ikke tilgængelige)

Så slipper I for at slæbe på drikkevarer o.a. rundt på banen.

Det er muligt at købe regnslag, hvis vejret driller…

PETANQUE, STIGEGOLF, KONGESPIL og andre sjove spil

Der er mulighed for at spille både Petanque og Stigegolf, Kongespil, når entre er betalt (Er under rep i 2022)

Petanque banen opfylder de internationale krav 4x15m og de 10 enkle hovedregler kan læses her

Stigegolf er et sjovt familiespil, hvor de helt små også kan være med – det gælder om først, at score 21 point og reglerne kan læses herunder (De findes på stedet)

Vi har 2 spil til fri afbenyttelse

Læs mere om Stigegolf