Odsherred Fodboldgolf
Bold for alle

Arrangementer

Mange vælger Odsherred Fodboldgolf som ramme om deres mærkedag, f.eks. fødselsdag, tøse- eller herretur. Vi har sørget for, at jeres arrangement, evt. med spisning, kan foregå tæt på den smukke fodboldgolfbane, i parken og ved søen, og I kan således lade fodboldgolfen være det aktive og sjove indslag, der gør dagen helt uforglemmelig.

Andre arrangementer kunne også være:

Vi har også stigegolf

Firmaevents
og teambuilding

Hygge og ryste-sammen event
Fodboldgolf er en ideel aktivitet i et firma-arrangement. Alle kan deltage. Der kræves ingen særlige forudsætninger såsom evner for fodboldspil eller fysisk formåen. Så længe du kan spadsere banen rundt (ca. 1500 meter) og indimellem svinge benet mod en stille liggende bold, – er du med! Fodboldgolfbanen er selvfølgelig udfordrende, ligesom en almindelig golfbane, så de særligt entusiastiske kan stræbe efter en god, personlig banescoring.

Teambuilding
Er du inddelt i hold, vil spillet kunne afsløre det enkelte holds Team-spirit eller mangel på samme og dermed kunne danne baggrund for en generel snak om emner som samarbejde, kollegial sparring, feedback, effektivitet og kreativitet. Vi kan tilbyde tilrettelæggelsen af en god dag med teambuilding og vores egen instruktør som tovholder på arrangementet, – i en ånd, hvor alle inkluderes og kommer til orde. Det er vores ambition, at alle får en munter og lærerig oplevelse.

Ring og hør nærmere på mobil 6114 3061 eller send os en mail så vil vi kontakte jer hurtigst muligt.

Skoler
og klubber

Både traditionelle fodboldklubber og skoler benytter Odsherred Fodboldgolf, når samværet tager afsæt i idræts udøvelse, bevægelse og boldteknisk snilde. Her går de smukke omgivelser, frisk luft og sjov aktivitet op i en højere enhed, når der dystes på banen. Banens størrelse tillader store grupper, at spille samtidig og afvikle deres egne stævner. Vi er naturligvis behjælpelige med at tilrettelægge programmet for dagen.

Ring og hør nærmere på mobil 6114 3061 eller send os en mail så vil vi kontakte jer hurtigst muligt.

Styrk sammenholdet

Scroll to Top